Den till vänster innehåller Äppelcurd (present till Kajsa & Ulf) och den till höger är en curd gjord på nektariner. Båda två blev riktigt lyckade, kan verkligen rekommendera dessa. Plus att det är super enkelt
Receptet:
225g av valfri frukt eller bär
2 dl socker
2 äggulor
50g smör
Hitta en skål som tål att ha över kokande vatten, ställ den ovanför en kastrull och låt vattnet koka upp. Häll socker och frukten i skålen och låt sockret smälta. Blanda sen i smöret och till sist äggulorna. Rör om till det tjocknat och vill det inte tjocka häll i en
äggula till.
Häll upp i en burk, låt svalna och servera sedan. Håller i kylen ca 3 veckor
åh, du är så fixig! jag håller på att försöka hitta tillbaka till mitt pysseljag någonstans mellan kor, kycklingar, spigg och zoobiologi
Men du är ju fixarflisan själv 😀 men tack fina du 🙂