Kärlek vid första ögonkastet

när jag och mor promenerade sist på IKEA hittade jag den här godingen bland sofforna

STRANDMON 3-sits soffa IKEA Den höga ryggen ger bra stöd för din nacke och ditt huvud.

Det var kärlek vid första ögonkastet, jag har provsuttit den förut fast i den grå nyansen och har i och för sig gillat den då också men den här gröna det var något helt annat, den stod så där lagom ut, skulle passa så fint på floragatan.

STRANDMON 3-sits soffa IKEA Den höga ryggen ger bra stöd för din nacke och ditt huvud.

*en längtans suck* till sommaren kanske jag har råd att förverkliga den här drömmen, till helgen ska jag beta av en annan dröm, nu ska äntligen köket tapetseras. Sent igår kväll målade jag alla lister och dörrfoder och idag eller imorgon ska några hål spacklas igen, vill du se vilken tapet det blir kan du klicka dig vidare här