Någon väcktes inom mig

Det här året har jag lovat mig själv att göra sådant som känns viktigt för mig oavsett om det är långt bort, obekvämt eller egentligen inte finns tid. Jag har levt så många gånger efter andras tankar och övertyganden. Det har varit sjukt enkelt att kliva in bakom någon annan och trampa deras stig men nu är det slut och har därför det här halvåret handlat annorlunda och känner hur jag växer i mig själv men jag vill mer, jag vill göra mer så jag ser med nyfikna ögon på vad jag kommer hitta på det här halvåret.

För er som läser och känner er träffade av de ord som kommer nu, fyll dem genom varenda cell för jag menar det så hårt. – Tack för att just du ger mig din tid och jag får ge min tid till dig. Ni betyder väldigt mycket för mig och jag är så tacksam för er!

1 svar på ”Någon väcktes inom mig

Kommentarer är stängda.