Att sitta med en kopp kaffe

I så många år har jag vägrar kaffe, skrattat åt de som lever under dess grepp att utan kaffe funkar inte världen.. haha jag har ju te… 👀

ack så fel jag hade för nu är koppen kaffe på kökssoffan min allra heligaste stund, även när jag sovit över hos mor & far eller Gustav, går jag upp tidigare för att hinna med MIN stund. Jag kan sitta i timmar och fundera, reflektera och drömma. I mig känns som om det satt i soffan, för den var en kär favorit som liten med. Nu hoppas jag att jag får lov att låta soffan få flytta med mig vart jag än är så att liksom mina mornar alltid får startats med balans och ro oavsett livssituation ❤️

Guud nu lät jag väldigt motsträvig, förlåt, det har bara blivit något heligt över den här stunden, jag ser innanför mina ögonlock hur jag äter frukost tillsammans med min familj. Få lyfta upp mina egna barn intill mig, pyssla presenter, tända adventljusets första veke så som jag fått gjort.

Jag drömmer drömmar om den där fortsättningen och det tack vare den där koppen kaffe på kökssoffan i mitt egna hem

1 svar på ”Att sitta med en kopp kaffe

Kommentarer är stängda.